BG ENBG
 
 
 
Начало / Приложения / Хладилник за рециклиране / Схема на разположение - Хладилник за рециклиране  

Схема на разположение - Хладилник за рециклиране

Линията Eldan за рециклиране на Хладилна Техника се състои от следното оборудване. Тази система има капацитет от 70 - 80 стандартни Европейски Хладилника на оперативен час.

 

Натиснете върху изображението за да видите детайлна скица на оборудването

 

Eldan Refrigerator Line

Поз. 1 Един ръчен Вакуумен Лифт за транспортиране на разтоварените и обработени хладилници от зоната за разтоварване до Вертикалните Работни Маси. 

Една Вертикална Работна Маса, която да бъде използване за ръчно премахване на компресори, газове и масло. 

Един Захранващ Конвейер с размери 1000 x 3000 мм за транспортиране на хладилниците от Вертикалната Работна Маса до Ролковият Конвейер. 

Поз. 2 Една Система за изсмукване на CFC/Масло. Подходяща е за запалими (Изобутан, пропан) и незапалими фреони (R12), с капацитет 30-80 хладилника на час, монтирана е върху метална основа и включва вътрешни тръбопроводи, изолация и окабеляване. 

П cr Един Ролков Конвейер, който да подпомогне транспортирането на хладилниците преди да влязат в Chopper. 

Поз. 4 Един Захранващ Конвейер.

Поз. 5+6 Един Super Chopper SC2118 с дължина на ротора 2100 мм, 18 подвижни ножа и 10 статични ножа. Система Hägglund с хидравлична мощност CB560 в 250 kW мотор. Отделно електрическо табло, включващо плавен контрол на скоростта. Стандартна скорост на ротора 23 rpm.


Изтласкващо Устройство Eldan, подпомагащо захранването на ротора с материал. Изтласкващото Устройство се активира ръчно и движенията му се контролират от подвижен оптичен сензор. Ако Устройството спре поради голямо хидравлично налягане или претоварване с входящ материал, то той се връща се начална позиция. Изтласкващото устройство се експлоатира хидравлично.

Поз. 7 Едно Електрическо Табло.

Поз. 8 Един Захранващ Конвейер.

Поз. 9 Един Heavy Pre-Granulator тип HPG165 с дължина на ротора 1600 мм, скорост на ротора120 rpm и мощност на мотора 132 kW. Снабден е с 16подвижни ножа и 21 статични ножа и екран. Основният корпус е оборудван със сменяеми носещи пластини, носещи пръстени и други компоненти. Хидравлично, моторизирано отваряне на захранващия хопер/горен корпус и екран.

Поз. 10 Един Винтов Конвейер.

Поз. 11 Един Винтов Конвейер.

Поз. 12 Един Вятърен Сепаратор. Той отделя леките фракции от гранулирания материал. Леките фракции в този случай са предимно полиуретанова пяна.

Поз. 13 Един Конвейер.

Поз. 14 Една Магнитна Лента. Тя ефективно премахва отделената стомана. 

Поз. 15 Един Конвейер за изходна продукция - Fe.

Поз. 16 Един Вибриращ Конвейер.

Поз. 17 Един Сепаратор Вихрови Токове.

Поз. 18 Един Конвейер за изходна продукция - пластмаси.

Поз. 19 Един Конвейер за изходна продукция - Al - Cu.

Поз. 20-23 Система за гранулиране на Полиуретанова Пяна, която включва транспортиране на PUR пяната, Силоз и Преса за гранулат.

Поз. 24 Едно Електрическо Табло.


Една система за втечняване и филтриране на CFC/Пентан.

Eldan and Arcon company logos