BG ENBG
 
 
 
Начало / Приложения / Рециклиране на гуми  

Рециклиране на гуми

 

Tyre Recycling

 

Системата Eldan на рязане на гуми използва модулен подход към рециклирането на цели автомобилни и камионни гуми, включително единични гуми за тежкотоварни камиони, гуми за изкопни машини и много други. Модулната система ви позволява да инвестирате толкова колкото желаете - повече или по-малко и в същото време ви гарантира, че винаги има възможности за добавяне на модули към системата, ако е необходимо. Тъй като могат да бъдат доставени голям брой комбинации, има възможност за изработването на много различни крайни продукти, като ивици, парчета, гранули и прах.

Като всяко оборудване на Eldan, Системата на Eldan за рязане на гуми е проектирана да отговаря на изискванията на пазара и отделните машини лесно могат да бъдат настроени за други размери на частиците, просто като се смени размера на ситото в машината. Допълнителен плюс при употребата на Eldan е, че не е необходимо преди обработка да бъде премахвана армировката на гумите.

Пълната система Eldan за рязане на гуми - включваща всичко от предварително нарязване до разделяне- може да се раздели на следните етапи:

 

  • Предварително нарязване в супер нарязваща машина
  • Раздробяване в многофункционалното ренде
  • Фино раздробяване във финото ренде
  • Разделяне на текстила и стоманата в класификатора и аспиратора

     

Споменатите по-горе машини са свързани от буферни силози, конвейери, вибриращи конвейери, винтови конвейери и пневматично транспортиране на материала.

 

  Изтеглете брошура с продукти за рециклиране на гуми (2.2 МБ) Get Adobe Reader

 

Eldan and Arcon company logos